betalings-løsninger

Kameralesing

Vi har nå 2 pris-soner. En noe rimeligere pris i P-Huset og en annen pris ute.

Vi har valgt å samarbeide med Trondheim Parkering som har god erfaring med denne kameraløsningen. Betaling kan gjøres gjennom de 4 alternativene beskrevet lenger ned. Om du ikke allerede har appen så kan du laste den ned i dag. Aller enklest blir det om du laster ned SmartPark-appen med Smarte P-anlegg FØR du kjører inn hos oss.

SmartPark

Enkleste betaling skjer via appen SmartPark fra Trondheim Parkering. Last ned den siste versjon. Godkjenn autotrekkavtale, legg til kjøretøy og velg betalingskort. Slik gjør du det i appen:

  • Trykk ‘Flere valg‘ nederst på appens startside og deretter ‘Smarte p-anlegg
  • Velg deretter ‘Alle steder‘ og ‘Autotrekk Smarte P-anlegg
  • Trykk ‘Videre‘ og legg inn ‘Registreringsnummer‘ og ‘Startdato‘, og bestill avtale. Resten går automatisk. Du belastes basert på tidspunkt for inn- og utkjøring. Kvitteringen er umiddelbart tilgjengelig i appen. NB! Ikke start parkeringen selv. Det gjøres automatisk ved innkjøring.

Andre betalingsmåter

Betalingsautomat
Ved retur kan du betale med kort i vår betalingsautomat som står inne i ekspedisjonen eller på grunnplan ved heisen i P-Huset. Du angir regnr. på bilen og betaler for tiden du har parkert.

Betal på automat på plan 1 ved heisen om du har parkert i P-Huset.  Husk å betale FØR du kjører ut.  Har du parkert ute betaler du på en av de to automatene ved ekspedisjonsbygget.

Etterskuddsvis betaling
Hvis du ønsker så kan du betale når du kommer hjem, via internett. Da har du 48 timer på deg fra du forlot parkeringsområdet. For etterskuddsvis betaling hjemme, trykk her.

Faktura
Velger du å ikke benytte deg av noen av de 3 forestående løsningene så kommer det en faktura i posten. Merk at det da vil påløpe et fakturagebyr.

Kun tilleggstjenester betales nå via vår kasse.

Skulle noe virke vanskelig eller uforståelig så vil vi fortsatt være døgnbemannet, og du vil alltid treffe noen ansatte.

KAMERALESING

Vi har kameraløsning som sørger for å registrere kjøretøyene inn- og ut av vårt parkeringsområde.

Last ned SmartPark-appen og godkjenn autotrekk før du kjører inn hos oss, for den enkelste og kjappeste betalingsløsningen.

Kontakt oss

Adresse

Sandfærhus Parkering AS
Sandfærhusveien 20
7502 Stjørdal

SMS

+47 934 00 867

For å bestille parkering benyttes ikke skjema, men klikk på menypunktet Bestill parkering. Bruk kontaktskjema for andre henvendelser.

Send oss en melding

GDPR

Denne websiden er beskyttet med reCAPTCHA og Google sine retningslinjer for personvern og vilkår for bruk gjelder.

(function($){ $(document).ready(function($) { $('input[placeholder="406 12 345"]').attr("placeholder", "") }); })(jQuery);