Bilpleie og service

Ekte håndverk, bred kunnskap

La oss skjemme bort bilen din når du er ute å reiser. Vi garanterer at gjensynsgleden blir stor.

Spar tid og plei bilen når du er ute og flyr. Så slipper du å bruke verdifull fritid etter at du har kommet hjem. Antirust, oljeskift, vask, bilpleie og ruteskift går om hverandre, som det har gjort fra dag en. Men vi har stor kapasitet, så det er bare å parkere og bestille det man måtte ønske. Vi hjelper deg med alt til bilen. Det vi ikke håndterer i egen hall har vi gode samarbeidspartnere på! For EU-kontroll benytter vi ekstern hjelp, men vi tar koordineringen og ansvar for jobben. Pris Kr. 1 095,- for personbil, diesel og bensin.

Hva med å gi bilen din litt pleie når den allikevel står her?

Gi oss et vink når du kommer – eller ring oss på 74 82 50 35 og bestill på forhånd. For Dinitrol antirustbehandling og ruteskift kan det være en fordel å bestille. En rutereparasjon behøver ikke å bestilles på forhånd. Har du delkasko eller kasko så betaler du heller ingen ting for å reparere skaden.

For priser på antirust ber vi deg spesifisere biltype når du tar kontakt.

Alle våre priser er inkl. mva

KAMERALESING

Vi har kameraløsning som sørger for å registrere kjøretøyene inn- og ut av vårt parkeringsområde.

Last ned SmartPark-appen og godkjenn autotrekk før du kjører inn hos oss, for den enkelste og kjappeste betalingsløsningen.

Kontakt oss

Adresse

Sandfærhus Parkering AS
Sandfærhusveien 20
7502 Stjørdal

SMS

+47 934 00 867

For å bestille parkering benyttes ikke skjema, men klikk på menypunktet Bestill parkering. Bruk kontaktskjema for andre henvendelser.

Send oss en melding

GDPR

Denne websiden er beskyttet med reCAPTCHA og Google sine retningslinjer for personvern og vilkår for bruk gjelder.

(function($){ $(document).ready(function($) { $('input[placeholder="406 12 345"]').attr("placeholder", "") }); })(jQuery);