Kameralesing

Vi har nå jobbet for å få på plass en kameraløsning som vil sørge for å registrere kjøretøyene inn- og ut av vårt parkeringsområde.
Dette ble satt i gang 2. januar 2019. Bortsett fra betalingsmåten blir alt som før !

Vi har valgt å samarbeide med Trondheim Parkering som har god erfaring med denne løsningen. Når systemet er i drift vil betalingen kunne skje gjennom de 4 alternativene beskrevet lenger ned. Om du ikke allerede har appen så kan du laste den ned i dag. Aller enklest blir det om du laster ned SmartPark-appen OG godkjenner autotrekk FØR du kjører inn hos oss.

Du kan velge å betale på en av følgende måter:
  1. Enkleste betaling skjer via appen SmartPark fra Trondheim Parkering. Last ned den siste versjon. Godkjenn autotrekkavtale, legg til kjøretøy og velg betalingskort. Autotrekk finner du under kamerasymbolet nederst på appens framside. Teksten Smarte P-anlegg står under symbolet. Velg deretter (Alle steder) og «Autotrekk Smarte P-anlegg».  Trykk «videre» og legg inn «registreringsnummer». Velg dagens dato (startdato) og bestill avtale. Resten går automatisk. Du belastes basert på tidspunkt for inn- og utkjøring. Kvitteringen er umiddelbart tilgjengelig i appen. NB! Ikke start parkeringen selv. Det gjøres automatisk ved innkjøring.
  2. Ved retur kan du betale med kort i vår betalingsautomat som står inne i ekspedisjonen eller på grunnplan ved heisen i P-Huset. Du angir regnr. på bilen og betaler for tiden du har parkert.
  3. Hvis du ønsker så kan du betale når du kommer hjem, via internett. Da har du 48 timer på deg fra du forlot parkeringsområdet. For etterskuddsvis betaling hjemme, trykk her.
  4. Velger du å ikke benytte deg av noen av de 3 forestående løsningene så kommer det en faktura i posten. Men merk da at det vil påløpe et fakturagebyr.

Kun tilleggstjenester betales nå via vår kasse.

Skulle noe virke vanskelig eller uforståelig så vil vi fortsatt være døgnbemannet, og du vil alltid treffe noen ansatte.  Følg oss gjerne på Facebook også.

Her laster du ned appen

Last ned appen vår helt gratis fra App Store (Apple iOS) eller Google Play (Android).

Last ned fra Google Play     Last ned fra App Store


SmartPark